Zakelijke fietsen

Klavergroup is een familiebedrijf die al meer dan 20 jaar fietsen leasen door heel Nederland. Wij hebben een ruim aanbod (elektrische) fietsen, zodat er altijd een fiets voor jouw medewerker tussen zit. Daarnaast hebben wij een eenvoudige afwikkeling, verstand van de fiscale regelgeving rondom de zakelijke fiets en de volledige ontzorging horen natuurlijk bij onze dienstverlening. Dit doen wij met veel passie en plezier! Klavergroup is aangesloten bij het Nationale Fiets Projecten Groep, ook wel bekend als NFP Groep. NFP Groep is een specialist op het gebied van fiscale (fiets) regelingen. Loop je tegen de aanschafkosten aan? Dan is leasen de oplossing! Je kunt bij ons terecht voor een fiets op maat. Neem contact met ons op voor een gratis demo of een informatiepakket.

Onderhoud fietsen

Wanneer je een fiets least bij Klavergroup dan kun je van ons verwachten dat er uitstekend onderhoud aan de fiets wordt geleverd, zonder dat je medewerker hier ongemakken van ervaart. Daarnaast kun je bij ons een extra abonnement afsluiten wanneer je medewerker met pech langs de weg staat, zoals een lekke band. Het is een 24-uurs pechhulp, door een telefoonnummer van de pechhulp bellen en je wordt direct geholpen.

Bedrijfsuitje

Klavergroup verzorgt bedrijfsuitjes met gehele fietsroutes op maat. Ben jij op zoek naar een leuk bedrijfsuitje om samen met je collega’s een toffe dag te hebben? Huur dan fietsen vanuit ons aanbod! Het is ook mogelijk om verschillende fietsen te huren op één dag. Daarnaast kun je ook gebruik maken een arrangement met een heerlijke lunch, volledig door ons verzorgd! Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en onze tarieven? Neem contact met ons op! Uiteraard ontvangen bedrijven die bij ons zakelijke fietsen leasen extra korting.

Meer weten?

Wil je meer weten over het leasen van fietsen, hoe het werkt met onderhoud van fietsen of interesse in een bedrijfsuitje? En ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!